OSJETITE I DOŽIVITE LJEPOTU DOMA ISPUNJENOG GLAZBOM

The multiroom collection

Next

Sustav za više prostorija (Multiroom) sastoji se od bežičnih zvučnika smještenih unutar Vašeg doma koji su međusobno povezani Vašom wi-fi mrežom. Multiroom sustav omogućuje Vam slušanje Internet radija u jednoj prostoriji, dok drugi članovi obitelji uživaju u Jazz kolekciji u drugoj. Možete također poslati zvuk s televizora iz dnevnog boravka na zvučnike u Vašoj kuhinji, ili pustiti iz svih zvučnicima istu glazbu kada Vam je kuća puna gostiju.
Osjetite i doživite ljepotu doma ispunjenog glazbom. Zahvaljujući raznovrsnom dizajnu zvučnika, na raspolaganju Vam je niz mogućnosti kako bi bežične zvučnike uklopili u Vaš interijer.

SLOBODA IZBORA

Integriranjem najpopularnijih danas dostupnih streaming tehnologija, u Vašem Multiroom sustavu možete uživati onako kako Vi to želite. Prenosite glazbu izravno s Vaše omiljene glazbene aplikacije pomoću Chromecast-a, Apple Airplay-a ili Bluetooth-a. Ili, iskoristite Bang&Olufsen app za besprijekoran doživljaj na principu „sve u jednom“.

SURADNJA BEZ GRANICA

Proizvodi Bang&Olufsen izrađeni su kako bi trajali, stoga nema razloga da Vaši omiljeni klasični uređaji ne budu dio Vašeg novog Multiroom sustava. Raspitajte se kod Vašeg prodavača Bang&Olufsen proizvoda za više informacija.

Naša Multiroom kolekcija čak će besprijekorno surađivati s proizvodima drugih proizvođača, ukoliko imaju ugrađenu Chromecast funkciju.

Proizvodi Multiroom kolekcije

Svaka prostorija u Vašem domu ima svoj osobit ambijent, funkciju i interijer. Zašto onda u sve njih postaviti iste zvučnike? Naša Multiroom kolekcija dizajnirana je imajući u vidu različitost interijera Vašeg životnog prostora. Stoga jedino o Vama ovisi da li će se bežičan zvučnik isticati u prostoru, ili će se posve stopiti s njime.